Skip to main content

Hvilepuls hjemme.
Pluss byens puls like ved.

De to bygningene i Langgata Pluss rommer til sammen 58 urbane selveierleiligheter fra 33 til 69m2 størrelse som 2-, 3- eller 4 roms. Flere av leilighetene i Langgata Pluss har også soverom tilknyttet ekstra bad.

De to bygningene i Langgata Pluss rommer til sammen 58 urbane leiligheter fra 33 til 69m2 størrelse som 2-, 3- eller 4 roms.

To-roms fra kr. 2 750 000,-

Tre-roms fra kr. 3 590 000,-

Fire-roms fra kr. 5 140 000,-

For å gjøre plassutnyttelsen i hver leilighet helt optimal, har Eiendomsgruppen utviklet byggekonseptet Flexbloc. Dette er lettstelte og praktiske leiligheter  som legger til rette for et behagelig liv.

I tillegg til at leilighetene kommer med smarte, plassbesparende løsninger, har beboerne tilgang til ekstern bod og vaskerom i underetasjen for alle som velger å ikke ha egen vaskemaskin.

Ofte stilte spørsmål

Når vil Langgata Pluss være klar til innflytting?

Vi antar at byggestart vil være i fjerde kvartal 2024 og det er beregnet ca 20 måneder byggetid. Det betyr at leilighetene kan være klare til innflytting i andre kvartal 2026.

Må jeg betale med en gang?

Det innbetales ett innskudd pålydende kr. 100 000,- ved kontraktsignering. Resterende beløp innbetales ved overtakelse av leiligheten.

Går det an å reserve en leilighet?

Dette må vurderes i hvert enkelt tilfelle, men vi strekker oss langt for å hjelpe. Snakk med en megler. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden.

Kan jeg endre på kjøkken- og badleveransen?

Kjøkken- og baderomsinnredning leveres i en standard farge som er oppgitt i prospektet. Du kan velge mellom seks forskjellige farger på fronter uten tillegg i kostnad.

Selve innredningen kan også endres, men dette er en endring som du må betale for.

Hvor mye vil fellesutgifter utgjøre pr. måned?

Det vil være faste månedlige felleskostnader stipulert til kr. 32 pr. m2. Dette går til å dekke eksempelvis bygningsmessig vedlikehold, forsikring, kommunale avgifter mm.

Det er individuelle energimålere i hver enkelt leilighet slik at du betaler kun for den energien du bruker i egen boenhet.

Er leiligheten forsikret?

Forsikring av selve bygget er dekket gjennom felleskostnadene. Det eneste du selv må besørge er forsikring på eget innbo og løsøre.

Får jeg tilgang til området på taket?

Alle beboere har tilgang til felles takterrasse i bygg A.

Kan jeg leie ut hele leiligheten hvis jeg vil?

Det er fullt mulig å leie ut leiligheten. Her er det viktig at de til enhver gjeldende vedtekter i sameiet følges.