Skip to main content

Meld din interesse i dag!

Meld din interesse
og sikre deg din favoritt!

Det er her det skjer

Og det er nå det skjer. Sandnes har aldri vært så bra som akkurat nå, og byen fortsetter å bli enda bedre: Uteområdene blir stadig vakrere; transporttilbudene blir bedre; det åpner nye, spennende butikker og serveringssteder oftere og oftere, og i det siste har også flere mennesker valgt å flytte til Sandnes.

En tilværelse i pluss

Langgata Pluss er laget for å plassere marginene på din side. Et hjem hvor vedlikehold ikke er noe å bekymre seg for. Hvor veien er så kort til det meste at tiden strekker til.
Hvor du kan lade batteriene når du føler at du ligger på minussiden. En god investering og et sted hvor du har mulighet til at bankkontoen kan gå i riktig retning.

Å eie ditt eget

Kanskje dette er første gangen du vurderer å kjøpe ditt eget. Det er et stort steg. Og det er viktig å stille seg selv følgende spørsmål: «Er dette en riktig og god investering for meg akkurat nå?»

I Langgata Pluss finnes det leiligheter i flere former, størrelser og prisklasser. Felles for dem alle er at de ikke krever så mye vedlikehold. Å finne leiligheten som er riktig for deg, burde være en smal sak.

Langgata pluss ligger omtrent så tett på Sandnes sentrum som det er mulig å komme. Så spørsmålet du kan stille deg, er dette: Utvikler Sandnes seg i en retning jeg har tro på? For alt som skjer – og kommer til å skje – i Sandnes, ligger like i nærheten. Og etter hvert som Sandnes blir bedre og bedre, blir Langgata Pluss akkurat det samme.

23 av de 58 selveierleilighetene i Langgata Pluss har egen fløy med ekstra bad, soverom og mulighet for minikjøkken.

Snakk med oss om finansiering!

Ofte stilte spørsmål

Når vil Langgata Pluss være klar til innflytting?

Vi antar at byggestart vil være i fjerde kvartal 2024 og det er beregnet ca 20 måneder byggetid. Det betyr at leilighetene kan være klare til innflytting i andre kvartal 2026.

Må jeg betale med en gang?

Det innbetales ett innskudd pålydende kr. 100 000,- ved kontraktsignering. Resterende beløp innbetales ved overtakelse av leiligheten.

Går det an å reserve en leilighet?

Dette må vurderes i hvert enkelt tilfelle, men vi strekker oss langt for å hjelpe. Snakk med en megler. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden.

Kan jeg endre på kjøkken- og badleveransen?

Kjøkken- og baderomsinnredning leveres i en standard farge som er oppgitt i prospektet. Du kan velge mellom seks forskjellige farger på fronter uten tillegg i kostnad.

Selve innredningen kan også endres, men dette er en endring som du må betale for.

Hvor mye vil fellesutgifter utgjøre pr. måned?

Det vil være faste månedlige felleskostnader stipulert til kr. 32 pr. m2. Dette går til å dekke eksempelvis bygningsmessig vedlikehold, forsikring, kommunale avgifter mm.

Det er individuelle energimålere i hver enkelt leilighet slik at du betaler kun for den energien du bruker i egen boenhet.

Er leiligheten forsikret?

Forsikring av selve bygget er dekket gjennom felleskostnadene. Det eneste du selv må besørge er forsikring på eget innbo og løsøre.

Får jeg tilgang til området på taket?

Alle beboere har tilgang til felles takterrasse i bygg A.

Kan jeg leie ut hele leiligheten hvis jeg vil?

Det er fullt mulig å leie ut leiligheten. Her er det viktig at de til enhver gjeldende vedtekter i sameiet følges.